Tetris (Sweatshirt)

990.00 ден

Tetris (Sweatshirt) – Season 019

Limited Edition High Quality Cotton Sweatshirt

100 % Macedonian product, Handmade Apparel

Available in : S, M, L, XL Size (Unisex)


Тетрис- Сезона 019

Лимитирана верзија Блузон изработен од Високо Квалитетен  Памук

100 % Македонски производ, Рачно изработена Облека

Достапен во : S, M, L , XL величина

Исчисти
SKU: 20-1-1-1 Categories: ,

Опис

New Winter 019 Collection

 

Дополнителни информации

Големина

L, M, S, XL, XXLProducts

Close