За нас

KILLA е нов македонски стартап бренд кој потекнува од градот Прилеп.
Ние силно верувам во промена на #УрбанатаОблека и ќе донесеме друга димензија во индустријата.

Нашата цел е да обезбедиме уникатно, ново искуство и промена во монотоната средина во која живееме, со носење на боја во секојдневниот живот – #СветотНееЦрноБел

Филозофијата во која силно веруваме е дека со цел да направиш промена, треба “Да бидеш Храбар” и да не се плашиш на #ДадешСвоеМислење

Ве охрабруваме да бидете #fashionkilla


Запознај го нашиот тим

  Gabriel Stanceski
  Gabriel Stanceski
  https://www.instagram.com/gabriel__gago/
  Katerina Kotevska
  Katerina Kotevska
  https://www.instagram.com/kotevskik/
  Viktorija Kotevska
  Viktorija Kotevska
  https://www.instagram.com/kotevskav/
  Hristijan Cvetkoski
  Hristijan Cvetkoski
  https://www.instagram.com/hristijancvetkoski/

MISSION

Reinvent the StreetWear

Be Bold #MakeAStatement

We live in a World full of Color , #TheWorldIsNotBlackAndWhite

We inspire you to Be a #FashionKilla

Close